Kop van Drenthe

imageWelkom in de Kop van Drenthe:

een wereld van verschil

Buffet

Culinair genieten

Arrangementen

Arrangementen

Onbekommerd genieten

Cultuur

Klompenmuseum

Culturele rijkdommen

Komt hier uw banner?

imageInformeer naar de mogelijkheden via:

info@kopvandrenthe.nl

Na het Pauperparadijs nu ook nieuwe Pauperroutes!

Pauperroutes PauperparadijsIn Veenhuizen proef je nog goed de sfeer van de bewogen geschiedenis van de Maatschappij van Weldadigheid. Het is dan ook niet voor niets dat dit dorp, en specifiek het Gevangenismuseum, het decor is voor het Pauperparadijs: een uniek theaterspektakel, die je meeneemt naar vroegere tijden, maar met een eigen tintje.

Pauperpad, nieuwe routes

Maar na het Pauperparadijs kun je in Veenhuizen nu ook genieten van een leuke Pauperpad route in Veenhuizen! Deze route is beschikbaar als Route App voor je smartphone. Download hiervoor de Route App van Abellife (via de App stort op je telefoon) en zoek vervolgens op Veenhuizen. 

Omdat de koloniën niet alleen in de Kop van Drenthe hun sporen hebben achtergelaten, zijn er ook op een andere markante plaatsen routes gemaakt. Tevens is er een Pauperpad arrangement beschikbaar! 

Activiteiten rondom

Uiteraard staat heel Veenhuizen deze zomer in het teken van het Pauperparadijs. Naast het theaterstuk zijn er uiteraard nog vele leuke andere activiteiten. 

Klik hier voor alle informatie. 

Welkom in de Kop van Drenthe

Kaart Kop van Drenthe

Ligging Drenthe

 

 

 

 

 

 

 

De veelzijdige Kop van Drenthe is dé plek voor een heerlijke vakantie of dagje uit. Hier vindt u een prachtige diversiteit aan natuur, maar ook leuke attracties, de beste accommodaties en horeca, prachtige routes en bijzondere cultuur. Nieuwsgierig geworden? Wij verwelkomen u graag!