Kop van Drenthe

Terug naar

Overzicht
 

Nieuwjaarsduik Ronostrand


NIEUWJAARSDUIK RONOSTRAND MET VERNIEUWD PARCOURS

Op 1 januari 2018 vanaf 14.00 uur kan het nieuwe jaar weer goed beginnen met een bezoek aan het sfeervolle Ronostrand te Een (gem. Noordenveld), voor de Unox Serieuze Nieuwjaars duik. Ook dit jaar mag de organisatie dit predicaat uitdragen.
Werkgroep Tsjernobyl en het Ronostrand zijn wederom verantwoordelijk voor dit prachtige evenement. De organisatie is zeer verheugd dat Fitnesscentrum Roden als sponsor dit jaar verbonden is aan de nieuwjaarsduik.
Duiken is natuurlijk op eigen risico, maar de organisatie doet er al jaren alles aan, om dit duikevenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ook dit jaar is de EHBO Noordenveld en de Karibu Divers uit Zuidlaren aanwezig. Ook voor de toeschouwers is het ontzettend leuk om mee te maken. Met hun aanmoedigingen kunnen ze de (verklede) duikers op het vernieuwde parcours achter de dranghekken een hart onder de riem steken.

De editie van 2017, was een enorm groot succes onder prachtige weersomstandigheden vond vorig jaar de duik plaats, met een record aantal toeschouwers en een record aantal van 175 duikers. De media waren lovend over het evenement. Al deze mensen renden met de welbekende oranje Unox-muts op hun hoofd het water in, om zich vervolgens op te warmen aan een kop heerlijke warme Unox erwtensoep . Of je het nu doet om de heerlijk soep, je bucketlist af te kunnen vinken, of om simpelweg stoer te zijn, het maakt niet uit, het zijn stuk voor stuk uitstekende redenen om mee te doen aan de duik. Voor iedere bikkel is er ook dit jaar weer de muts en de heerlijke erwtensoep. Om mee te mogen doen aan de duik betaal je € 3,00 dit bedrag komt ten goede aan de Werkgroep Tsjernobyl Roden. Deze Werkgroep bied Wit-Russische Tsjernobyl kinderen al 25 jaar een heerlijke aansterkvakantie.
Net als vorig jaar willen wij het de deelnemers zo comfortabel mogelijk maken, omkleden is mogelijk in het verwarmd hoofdgebouw van het Ronostrand.
Inschrijven voor de Nieuwjaarsduik is mogelijk vanaf 13.15 uur bij het Ronostrand.
Ferdi Hendriks oud lid van de Werkgroep Tsjernobyl zal ook dit jaar als spreekstalmeester de deelnemers verwelkomen en het evenement aan elkaar praten. Uiteraard zal de warming-up voor aanvang van de duik plaats weer plaats vinden, door wie blijft nog een verrassing.Informatie over Nieuwjaarsduik Ronostrand

Algemeen

Soort sport Zwemsport

Algemeen

Doelgroep (leeftijd)
  • Kinderen
  • Tieners
  • Vrienden
  • Partners
  • Families
  • Senioren
  • Groepen

Openingstijden

Openingstijden 1 januari 2018 13:15 uur - 15:00 uur
Opmerkingen openingstijden Inschrijven mogelijk vanaf 13.15 uur. Aanvang duik 14:00 uur

Toegangs prijzen

Bijzonderheden toegangsprijs Duikers € 3,00 (inclusief snert/Unox muts en oorkonde)
Bezoekers: gratis

Delen en Opslaan:

  • Deel op Facebook Vind ik leuk
  • Deel op Twitter Deel op Twitter

Adresgegevens

Locatie
Ronostrand
Straat:
Amerika 16
Postcode en Plaats:
9342TC Een
Website:
Website